Locations:
  select
  Agendalijst
   Zoeken

   


  Dit jaar bestaat de Wingerd jaar en de locatie van Beethovenlaan bestaat 10 jaar. Reden voor een Feest-je!

  40 jaar geleden startte De Wingerd als tweede katholieke school in Zuidplas. In 1994 fuseerden beide scholen tot De Wingerd met drie locaties: Kroonkruid, Wulpendaal en Hoeksteen. Tien jaar geleden werden de locaties Wulpendaal en Hoek-steen samen de locatie Van Beethovenlaan.

  Dit jubileum wordt gevierd in de week van 24 tot en met 28 september. We organiseren deze week, naast de gewone lessen tal van festiviteiten. Zo starten we de feestweek met een muziek-dag op maandag 24 september.

  Er komen die dag diverse professionals naar onze school om workshops te verzorgen. Tijdens die work-shops krijgen alle groepen, een op de leeftijd aangepaste activiteit aangeboden. Aan het eind van de dag wordt een spetterende presentatie gegeven.

  Omdat deze dag heel bijzon-der is en we alle tijd nodig hebben om alle kinderen optimaal van het aanbod te kunnen laten profiteren, is er die dag een continuroos-ter waarbij de lunch wordt verzorgd! De presentatie duurt iets langer dan de schooldag; u kunt uw kind die dag om 15.45 uur op de gebruikelijke wijze ophalen.

  Natuurlijk houdt de feest-week na deze spettende openingsdag niet op. Deze week zijn er nog meer verrassingen voor de kinderen. Verder is de eerste Wingerd Express van dit schooljaar is gepland op donderdag 27 september. Natuurlijk staat deze geheel in het teken van Feest! Op vrijdag sluiten we de feest-week met een filmdag. Tijdens de muziekdag op maandag heeft een

  professionele filmploeg opnames gemaakt. Deze zijn verwerkt in een Wingerd-film. Voor deze dag kan één van de ouders in de klas van zijn/haar kind de film te komen bekijken.

  Wij hopen op een spetterende feestweek, waar iedereen van zal genieten!

   

  Gepubliceerd op 07-09-2018 door Redactie

  Categorieën: categoryBeethovenlaan

  Bekeken: 442 keer

  Geen reacties


  Reageer

  copyright © 2013 | de Wingerd | Kroonkruid 107A 2914TK, van Beethovenlaan 35 2912VK | Nieuwerkerk a/d IJssel

   email: dewingerd@rvko.nl | powered by emjee ICT diensten | Inloggen |